7 Eylül 2013 Cumartesi

PLL : Hanna Marin Stili

 PLL'de favorim Hanna Marin ile başlamak istiyorum. Çünkü bu kıza acayip sempati duyuyorum. 
 Hanna Marin'i Ashley Benson canlandırıyor.


ADI VE SOYADI: Ashley Benson
DOĞUM GÜNÜ: 18 Aralık 1989
MESLEĞİ: Aktris ve model 
PLL'DE OYNADIĞI KARAKTER: Hanna Marin

Birazda dizideki karakterinden bahsedelim. Bu arada 16 yaşındaki kızları oynayanlar neden 24 yaşında oluyorlar anlamış değilim, neyse.
Hanna, aşırı şişman ve ezik bir kızken, Alison'ın desteğiyle yediklerini kusup incelmeye başlıyor.
Alison öldükten sonra da okulun en popüler kızı oluyor. En iyi marka kıyafetleri giyip saçlarını Alison gibi yapmaya başlıyor.
Grup dağılınca Mona adlı bir kızla arkadaşlık yapmaya başlıyor. Mona ile birlikte güneş gözlükleri çalıyor.
Sean diye biriyle çıkıyor.


Hanna'nın stiline gelirsek... Pek benim tarzım giyinmediğini söylemeliyim. Kırmızı eteği fena değil. Çantası ve ayakkabısı da uyumlu ama ceketi çok kötü. Kolyesi de fazlalık gibi duruyor. 


Yukarıdaki kıyafetine bakacak olursak... O kıyafeti hatırlıyorum, yakışmıştı Hanna'ya. Küpeleri, ayakkabısı, kolyesi, çantası, tek bir kusur bulamazsınız.
Ama aşağıdaki kıyafeti rezalet diyebilirim. Ayakkabısı dışında bluzu, ceketi, şortu ve çantası berbat. Bazen acayip güzel giyiyor, bazen ise kezban gibi giymekten kaçınmıyor.


Genellikle çanta zevki bu kadar kötü işte. Üzerindeki elbise fena değil. Ama bu kılıkla nasıl okulda popüler olduğunu anlamıyor insan. Ahhh ahh Alison öyle miydi ya?


Genelde elbise ve etek giyiyor Hanna'mız. En sağdaki elbisesi güzel ve lafım yok ama diğer elbiseleri fazla basit. Yahu sen 24 yaşında olabilirsin ama 16 yaşındaki kızı canlandırıyorsun sonuçta. Senin ergenlikle, sivilcelerle falan uğraşman gerek. Ne o lacivert-beyaz elbise, belde de kocaman kemer? Soldan 2. fotoğraf ise tam içler acısı.


Allah'ım Hanna söyler misin bu lanet olası modacı kim ya? Kim birini bu kadar kötü giydirebilir? Bence modacıların bu kıza gıcığı var.


Sonunda hoş bir şeylerle gördüm Hanna'yı, ölsem de gam yemem artık! 
Şaka bir yana, ceketi ve eteği pek hoş. Şöyle iş kadını şıklığı içinde olan kıyafetleri pek seviyorum. Yine o birkaç kilometre uzunluğundaki kolyesinden vazgeçmemiş.


Rezalet! Rezalet!
Kızım sen güneş gözlüğü çalıp duracağına git iki tane kaliteli mağazan kıyafet çal da giyersin. Yazık ya resmen. Çantanın berbatlığına bakar mısın? Pes Hanna ya!


Bu da Hanna kıyafetlerinden bazıları... Şu altta siyah kuşalı, pudra pembesi elbisesini oldukça cici buldum! Demek ki nadir de olsa güzel şeyler giyebiliyormuş :) 


Bu elbisesi de pek fena değil ama kemeri ve o kolyesi kötü duruyor. Ya kolye taksın sadece, ya da sadece kemer! 
Biraz fazlalık gibi giyiyor Hanna.
Hanna'ya 4/10 veriyorum maalesef :(











Hiç yorum yok:

Yorum Gönder