6 Eylül 2013 Cuma

The Vampire Diaries : Bonnie Bennett Stili

 Bu yazıda Kat Graham'ın canlandırdığı, Bonnie Bennett'ın stilini incelemeye başladığımda, bir şey fark ettim. Ben daha önce bu kızın hiç mi hiç kıyafetlerine bakmamışım. Kızın o kadar büyüleri, büyükannesi, yer bulma büyüsü saçmalıklarıyla ilgilenmişim ki, kıyafetlerine hiç bakmamışım.
 Stilini inceleyeceğiz beraber ama önceee biraz bilgi vermem şart.
 Bonnie, aslında bir cadı. Cadılar içinde, Bennett cadıları en güçlü olanları. Kızın annesi ve babası ayrı. Annesi teee kaç sene önce gitmiş. Babasını da 4. sezonda ancak görebildik. Kasabanın belediye başkanı, aynı zamanda Tyler'ın annesi olan Carol Lockwood ölünce, Bonnie'nin babası belediye başkanı oldu. Kızının cadılıktan uzak durmasını falan istiyor. Neysee!


 Bonnie elbisesi, kolyesi ve hırkasıyla hoş bir kombin oluşturmuş olabilir, amaaa... Hırkası çok basit, elbisesi biraz kezban kılıklı ve Allah aşkına söyleyin yaa, o kadar uzun kolye biraz gereksiz değil mi?


Burada biraz daha hoş sanki. Kolyesini falan beğendim. Ama Fatmagül'ün Suçu Ne? dizisindeki Mukaddes gibi, yaz-kış bağrı açık gezmesindeki anlamı çözemedim.



 Bonnie, hırkalardan, ceketler, yeleklerden hiç vazgeçmiyor. Ama yine yakası heep açık. Aslında şu üstteki gri ceketi hoş. Yakışıyor da kıza ama şu Caroline'a çalışan stilistler, birazda Bonnie ve Elena'ya çalışsa süper olur!
 İşte Bonnie Bennett stili...
 Puanım 10 üzerinden 4!



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder